• Morate uneti minimum 3 karaktera

  • Moj Nalog
  Prijavi se
  Dostava proizvoda - Radijatori

  Dostava proizvoda

  Srbija:

  Sve poručene proizvode šaljemo u roku od 24h, radnim danima, sem ako nije drugačije naznačeno. Dostavu vršimo posredstvom kurirske službe AKS na celoj teritoriji Srbije, standardnom uslugom “danas za sutra do 19h”.

  Dostava na području Srbije je besplatna odnosno trošak dostave snosi kompanija All good d.o.o. koja je vlasnik online prodavnice www.radijatori.net.

  Bićete obavešteni e-mailom kada vaša porudžbina bude poslata. Dostava se vrši AKS uslugom u roku od 24h od potvrde pošiljke.

  Ako imate posebne zahteve vezane za uručenje pošiljke, molimo vas da ih napomenete prilikom poručivanja. Ovi zahtevi će biti proslešeni kurirskoj službi, ali ne možemo da garantujemo da će oni biti ispunjeni.

  Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, svu odgovornost preuzima služba koja vrši isporuku, i All good d.o.o. je oslobođen odgovornosti vezane za eventualna kašnjenja pošiljki, vreme isporuke pošiljki, i oštećenja pošiljki nastala u transportu. Molimo vas da sva pitanja i primedbe vezane za isporuku uputite direktno kurirskoj službi Aks.

  Međunarodna dostava:

  All good d.o.o. vrši dostavu izvan Srbije posredstvom poštanske službe za međunarodnu dostavu pošiljaka. Sve poručene proizvode šaljemo u roku od 3 radna dana, sem ako nije drugačije naznačeno. Isporuka se vrši u roku od 10 radnih dana od dana potvrde pošiljke za teritoriju Evrope, ili 15-20 radnih dana za ostale delove sveta.

  All good d.o.o. nije odgovoran za dažbine koje mogu nastati kao posledica carinskih propisa u zemlji destinacije. Molimo vas da proverite carinske propise u državi u kojoj primate pošiljku pre porudžbine.

  Od trenutka preuzimanja pošiljke od strane kurirske službe, svu odgovornost preuzima služba koja vrši isporuku, i All good d.o.o. je oslobođen odgovornosti vezane za eventualna kašnjenja pošiljki, vreme isporuke pošiljki, i oštećenja pošiljki nastala u transportu.

  Loading...